Misos zöldkagyló

FőoldalElőétel Misos zöldkagyló

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Misos zöldkagyló hozzávalói:

  •  Misos zöldkagyló
  • Misos zöldkagyló elkészítése:

    A fokhagymát futtasd meg kevés forró olajon, tedd rá a misopasztát, a bazsalikomot, öntsd fel a vízzel, forrald össze, majd a keményítővel főzd mártás-sűrűségűre. Dobd bele a kagylókat és jól melegítsd át.

    Egy finom misos zöldkagyló ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 4206 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei