Turbolyaleves

FőoldalLeves Turbolyaleves

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Turbolyaleves hozzávalói:

Turbolyaleves elkészítése:

A megtisztított hagymát vágd nagyon apróra, s a turbolyával együtt futtasd meg a derített vajon. Öntsd fel a zöldséglével, majd az egészet turmixban törd simára, s tedd vissza a tűzre.

A tojássárgáját keverd össze a tejföllel, s azzal legírozd az ételt. Hámozz meg és magozz ki egy paradicsomot, a húsát vágd nagyon apró kockákra, s ezzel megszórva tálald a levest.

Egy finom turbolyaleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

További szakácskönyvek:

Szerző: Guitarmaker

Teljes név: Benkő Gábor

0 Szakácskönyv megtekintése

Publikálva: | Megtekintve: 2053 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei