Áfonyamártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásÁfonyamártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Áfonyamártás hozzávalói:

  • Áfonyamártás
  • Áfonyamártás elkészítése:

    A borízű almát megtisztítjuk, lereszeljük, citromlével meglocsoljuk, hogy ne barnuljon meg. Szitán áttörjük az áfonyaízt, majd hozzákeverjük az almát. Sóval és cukorral ízesítjük, majd vörösborral mártás sűrűségűre higítjuk.

    Áfonyamártás tippek:


    Egy finom Áfonyamártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 6475 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei