Aioli mártás

FőoldalFőfogásKöretAioli mártás

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Aioli mártás hozzávalói:

Aioli mártás elkészítése:

A tojás hideg sárgájához folyamatos keverés közben csepegtesd hozzá az olajat. (Az is jó, ha géppel dolgozod össze.) Ha a tojás elnyelte az olajat, add hozzá a fehérborsot, sót, citromlevet és az egészet keverd simára.

Egy finom aioli mártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

További szakácskönyvek:

Szerző: Guitarmaker

Teljes név: Benkő Gábor

0 Szakácskönyv megtekintése

Publikálva: | Megtekintve: 2387 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei