Albert kekszes

FőoldalDesszertÉdesAlbert kekszes

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Albert kekszes hozzávalói:

  • Albert kekszes
  • Albert kekszes elkészítése:

    A 2 pudingport megfőzzük a 4 dl tejjel, majd hozzákeverjük a 1,5 dl lefőzött kávét. Kicsit hűlni hagyjuk, s közben a 15 dkg cukrot és a 25 dkg margarint (1 kocka) habosra keverjük. Mikor kicsit hűlt a puding hozzákeverjük a 2 evőkanál kakaóport, majd összekeverjük a habosra kevert cukros margarint.

    A kekszeket a krémmel összeragasztva rudba formáljuk, majd a végén a külsejét is bevonjuk a maradék krémmel.

    Másnap szeleteljük ferdén, mint a méteres kalácsot.

    Egy finom albert kekszes ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 5448 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:




    Freya (2012/04/15):
    "Sajt csokoládé saját csokoládékrém...csak kimaradt egy betű :)
    sarkany (2012/04/12):
    S megtudhatjuk, eme "csokoládékrém" titkát? :)
    KisSzakacs (2012/03/27):
    Ez a keeeedveeenceeeem :)
    Dzsekk (2012/03/20):
    Ezt a sütit mindenki ismeri és szereti, ahogy Én is.
    Freya (2012/03/15):
    Én ezt sajt csokoládékrémmel készítem, nem gyári pudingporral! :) Úgy sokkal ízletesebb, mert nem olyan édes! :)

    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei