Alföldi harcsaleves

FőoldalHúsos ételFőfogásLevesAlföldi harcsaleves

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Alföldi harcsaleves hozzávalói:

  • Alföldi harcsaleves
  • Alföldi harcsaleves elkészítése:

    A harcsa csontokból sóval és vöröshagymával ízesített vízben alaplét főzünk. Közben a harcsafilét vékony csíkokra darboljuk, sózzuk.

    Vajból és lisztből világos rántást készítünk, apróra vagdalt tárkonylevelet adunk hozzá, felöntjük az alaplével. Beletesszük az előkészített harcsát, lassú forralással készre főzzük.

    Tálalás előtt tejszínben elkevert tojások sárgájával dúsítjuk, citromlével pikánssá tesszük.

    Egy finom alföldi harcsaleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3765 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei