Alföldi leves

FőoldalLevesAlföldi leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Alföldi leves hozzávalói:

  • Alföldi leves
  • Alföldi leves elkészítése:

    Az apró kockára vágott húst az olajban megpirított hagymára tesszük. Babérlevéllel, sóval, borssal ízesítjük, majd felöntjük a húslevessel. Amikor a hús félig megpuhult, beletesszük a kockákra vágott burgonyát. Amikor a hús és a krumpli is megpuhult, világos, petrezselymes rántást készítünk. A tejföllel simára keverjük, és besurítjük vele a levest. Mustárral, citromlével enyhén savanykásra ízesítjük. Tálaláskor a kockára vágott fott tojásra merjük a levest.

    Egy finom alföldi leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3428 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei