Alföldi levesFőoldal ► Leves ► Alföldi leves
Idő: · Hozzávalók: 4 személyre
Alföldi leves elkészítése:Az apró kockára vágott húst az olajban megpirított hagymára tesszük. Babérlevéllel, sóval, borssal ízesítjük, majd felöntjük a húslevessel. Amikor a hús félig megpuhult, beletesszük a kockákra vágott burgonyát. Amikor a hús és a krumpli is megpuhult, világos, petrezselymes rántást készítünk. A tejföllel simára keverjük, és besurítjük vele a levest. Mustárral, citromlével enyhén savanykásra ízesítjük. Tálaláskor a kockára vágott fott tojásra merjük a levest. Egy finom alföldi leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel! Publikálva: | Megtekintve: 4011 alkalommal | Népszerűség: 5.0
Szólj hozzá a recepthez: |
![]() ![]() |