Almafagylalt (Gelato di mele)

FőoldalDesszertÉdesAlmafagylalt (Gelato di mele)

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Almafagylalt (Gelato di mele) hozzávalói:

Almafagylalt (Gelato di mele) elkészítése:

2 evőkanálnyi mézet a vajjal fehérre keverünk, majd beledolgozzuk a joghurtot, a fahéjat és a vaníliát is. A tejszínt habbá verjük, azután azt is a masszához adjuk, majd az egészet lefagyasztjuk, miközben időnként átkeverjük. Végül elosztjuk 4 pohárba, s tejszínhabbal, mézzel, valamint dióbéllel díszítve tálaljuk.

Egy finom almafagylalt (gelato di mele) ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

További szakácskönyvek:

Szerző: Guitarmaker

Teljes név: Benkő Gábor

0 Szakácskönyv megtekintése

Publikálva: | Megtekintve: 1931 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei