Almamártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásAlmamártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Almamártás hozzávalói:

  • Almamártás
  • Almamártás elkészítése:

    A borízű almát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk és cukorral, sóval ízesített vízben megfőzzük. Közben a fűszerekből és a citrom héjából kevés vízzel kivonatot főzünk. A főtt almát tejszínes habarással sűrítjük, s végül a fűszerkivonattal, citromlével és fehérborral ízesítjük.

    Főtt és párolt húsokhoz adhatjuk.

    Egy finom almamártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3697 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei