Almás-diós fejes saláta

FőoldalElőételAlmás-diós fejes saláta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Almás-diós fejes saláta hozzávalói:

  • Almás-diós fejes saláta
  • Almás-diós fejes saláta elkészítése:

    A megmosott fejes salátát széles metéltre vágjuk, jól lecsepegtetve hűtőszekrényben lehűtjük. A majonézhez hozzáadjuk a tejszínt és simára kikeverjük, majd sóval ízesítjük, borssal füszerezzük. A meghámozott almát citromlével bedörzsöljük és lereszeljük, hozzáadjuk a salátaöntethez. A dióbelet apróra daraboljuk. A salátalevelet az öntetbe keverjük, üvegtálra tálalva tetejét megszórjuk a dióbéllel.

    Egy finom almás-diós fejes saláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3638 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei