Almás-meggyes piroskáposzta

FőoldalFőfogásKöretAlmás-meggyes piroskáposzta

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Almás-meggyes piroskáposzta hozzávalói:

Almás-meggyes piroskáposzta elkészítése:

Káposztát és a csíkokra vágott hagymát és a felszeletelt almát egy kis zsiradékon megdinszteljük, ráöntjük a bort, hozzáadjuk a fűszereket, és lassú tűzön puhára pároljuk. A főzés befejezése előtt egy pár perccel hozzákeverjük a meggyet. (Ha túl sok leve lenne, egy kis hideg vízben feloldott keményítővel besűríthetjük, vagy elfőzzük a levét.) Jól illik a vadakhoz, savanyúsülthöz, burgundi marhasülthöz, sötét ragukhoz.

Egy finom almás-meggyes piroskáposzta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

További szakácskönyvek:

Szerző: Guitarmaker

Teljes név: Benkő Gábor

0 Szakácskönyv megtekintése

Publikálva: | Megtekintve: 2159 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei