Almás cseresznyés pisztáciafagylalt

FőoldalDesszertÉdesAlmás cseresznyés pisztáciafagylalt

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Almás cseresznyés pisztáciafagylalt hozzávalói:

Almás cseresznyés pisztáciafagylalt elkészítése:

A kimagozott cseresznyét és a megház nélküli, felszeletelt almát elosztjuk négy desszertes tányérra, s megszórjuk cukorral. A tejszínt a vaniliáscukorral és a citormlével kemény habbá verjük, s óvatosan hozzákeverjük a joghurtot. A joghurtszószt szétosztjuk a gyümölcsök mellé a tányérra, s ráhelyezzük a fagylaltgombócot. Pisztáciával megszórva tálaljuk.

Egy finom almás cseresznyés pisztáciafagylalt ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1948 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei