Almás krémes II.

FőoldalÉdesDesszertAlmás krémes II.

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Almás krémes II. hozzávalói:

Almás krémes II. elkészítése:

A tészta alapanyagait összegyúrjuk, három részre osztjuk, és vékony, négyszögletes lapokat sütünk belőle. A pudingporhoz 2 evőkanál cukrot keverünk, fokozatosan hozzáadjuk a tejet, sűrűre főzzük és belekeverjük a tojásokat. A krémet hűlni hagyjuk. Az almát megreszeljük, és vajon addig pároljuk, amíg elfő a leve, és cukorral, fahéjjal ízesítjük. A krémhez a margarint habosra keverjük a cukorral, majd összekeverjük a kihűlt pudinggal. Amikor mindegyik alkotórész kihűlt, egy tésztalapot visszateszünk a tepsibe, rákenjük a krémet, rátesszük a másik lapot, ráhalmozzuk az almatölteléket és befedjük. Egy napig állni hagyjuk, hogy megpuhuljon. Tálalás előtt négyszögletes szeletekre vágjuk.

Egy finom almás krémes ii. ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2548 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei