Almás meggyleves

FőoldalLevesAlmás meggyleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Almás meggyleves hozzávalói:

  • Almás meggyleves
  • Almás meggyleves elkészítése:

    A meggyet megtisztítjuk, kimagozzuk. Az almát meghámozzuk, magházát kiemeljük, húsát vékony gerezdekre vágjuk. A meggyet az almával, a cukorral a meggylével, az almalével összekeverjük, és felforraljuk. Az étkezési keményítőt elkeverjük 3 evőkanál vízzel, és a leveshez adjuk. Kevergetve felforraljuk, hagyjuk kissé besűrűsödni, és hidegre tesszük. Tálaláskor tejszínhabbal kínáljuk.

    Egy finom almás meggyleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3132 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei