Almás zellersaláta

FőoldalZöldségesételFőfogásAlmás zellersaláta

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Almás zellersaláta hozzávalói:

  • Almás zellersaláta
  • Almás zellersaláta elkészítése:

    A zellert jól megmossuk, és héjában megfőzzük, de felhasználható nyersen is. Meghámozzuk, és vékony csíkokravágjuk. Az almát vékony cikkekre szeleteljük és meglocsoljuk citromlével. A kefírt összekeverjük a zsírszegény tejföllel, ízesítjük sóval, mustárral és édesítőszerrel. A kész öntetet összekeverjük az alapanyagokkal és egy óráig a hűtőben érleljük.

    Alacsony szénhidráttartalmú köretként fogyasztható töltött húsokhoz, vagfaltakhoz, párizsiszelethez (liszt-tojás bunda).

    Ha néhány szem diót apróra vagdalva hozzáadunk, akkor a diétás "Waldorf-saláta" készíthető belőle.

    Almás zellersaláta tippek:

    Diabéteszeseknek és fogyókúrásoknak ajánlott

    Egy finom almás zellersaláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 4122 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei