Alufóliás burgonya

FőoldalZöldségesételFőfogásAlufóliás burgonya

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Alufóliás burgonya hozzávalói:

Alufóliás burgonya elkészítése:

A burgonyákat kefével, váltott vízben alaposan megtisztítjuk és egyenként alufóliába csomagolva a sütőben kb. egy órát sütjük. Már előzőleg elkészítjük a mártást: a jó puha vajat habosra keverjük a sajttal és a tejföllel, és finomra vágott újhagymával vagy reszelt vöröshagymával, sóval ízesítjük. A mártást jégbe hűtjük, és külön tálkában adjuk a fóliába csomagolt sült burgonyához, hogy ki-ki saját ízlésének megfelelő mennyiségű mártást rakjon a kicsomagolt és kettévágott krumplijára.

Egy finom alufóliás burgonya ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 3117 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei