Amerikai csirkeszárnyak

FőoldalFőfogásHúsos ételAmerikai csirkeszárnyak

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Amerikai csirkeszárnyak hozzávalói:

Amerikai csirkeszárnyak elkészítése:

A sütőt előmelegítjük 90-100 Celsius-fokra. A lisztből és a keményítőből fele-fele arányú keveréket készítünk. A palacsintatésztát a felhasználás előtt ízesítjük sóval, borssal, reszelt fokhagymával, kevés cukorral és gyömbérrel. A húst előbb a palacsintatésztába, majd a liszt-keményítő keverékbe forgatjuk, ezt követően bő forró olajban elősütjük. Végül a sütőben 90-100 Celsius-fokon (15-20 perc alatt) készre sütjük.

Egy finom amerikai csirkeszárnyak ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2321 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Ezt a receptet Guitarmaker küldte be nekünk, köszönjük!

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei