Amerikai csirkeszárnyak

FőoldalFőfogásHúsos ételAmerikai csirkeszárnyak

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Amerikai csirkeszárnyak hozzávalói:

  • Amerikai csirkeszárnyak
  • Amerikai csirkeszárnyak elkészítése:

    A sütőt előmelegítjük 100-120 Celsius-fokra. A lisztből és a keményítőből fele-fele arányú keveréket készítünk. A palacsintatésztát a felhasználás előtt ízesítjük sóval, borssal, reszelt fokhagymával, kevés cukorral és gyömbérrel. A húst előbb a palacsintatésztába, majd a liszt-keményítő keverékbe forgatjuk, ezt követően bő forró olajban elősütjük. Végül a sütőben (15-20 perc alatt) készre sütjük.

    Egy finom amerikai csirkeszárnyak ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 3386 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei