Angol hagymaleves

FőoldalLevesAngol hagymaleves

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Angol hagymaleves hozzávalói:

Angol hagymaleves elkészítése:

A megtisztított és karikára vágott hagymákat olajon (nem kell olíva!) megfuttatjuk, sózzuk (óvatosan) cukrozzuk, borsozzuk és jó alaposan megpároljuk. Leoltjuk alaplével, beletesszük a zsályaleveleket, és lassú tűzön kb. 1,5 órát főzzük (az elfőtt levest vízzel illetve fehérborral pótoljuk). A kész levest csészékbe szedjük, és cheddar sajtos pirítóssal tálaljuk

Egy finom angol hagymaleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

További szakácskönyvek:

Szerző: Guitarmaker

Teljes név: Benkő Gábor

0 Szakácskönyv megtekintése

Publikálva: | Megtekintve: 2389 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei