Aranyló tyúkhúsleves

FőoldalLevesAranyló tyúkhúsleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Aranyló tyúkhúsleves hozzávalói:

  • Aranyló tyúkhúsleves
  • Aranyló tyúkhúsleves elkészítése:

    A zöldségeket megtisztítjuk. A vöröshagyma és a fokhagymagerezd héját nem távolítjuk el, csak a végeit vágjuk le. A paprikát hosszában kettévágjuk és magházát eltávolítjuk. A megtisztított és feldarabolt tyúkot kb. 4 liternyi vízbe feltesszük foni. Ha a víz felforrt, hozzáadjuk az alaposan megmosott zöldségeket. Megsózzuk a levest és beletesszük a fuszereket. Lassú tuzön addig fozzük, míg a hús és a zöldségek is megpuhulnak (kb. 3 óra). A levest leszurjük és csigatésztát vagy cérnametéltet fozünk bele.

    Egy finom aranyló tyúkhúsleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3410 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei