Aszpik

FőoldalElőételAszpik

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Aszpik hozzávalói:

Aszpik elkészítése:

Vizet ecettel, sóval és a fűszerekkel felforraljuk. Hozzáadjuk a vöröshagymát és a leveskockát, lassú forralással 10-15 percig főzzük. Közben előkészítjük a zselatint és a derítést. A zselatint az ízesített léhez adjuk, lassan kevergetjük amíg feloldódik. Hozzáadjuk a felmelegített derítést és lassan forraljuk. Amikor tiszta az aszpik, leszűrjük, lehűtjük majd hűtőben dermesztjük. Hideg húsételek fényezésére, díszítésére használjuk.

Egy finom aszpik ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2421 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei