Athéni saláta

FőoldalElőételAthéni saláta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Athéni saláta hozzávalói:

  • Athéni saláta
  • Athéni saláta elkészítése:

    A tisztított hagymát nagyon vékony szeletre vágjuk, hozzátesszük a kockára vágott uborkát, valamint a metéltre vágott zöldpaprikát és retket. Ezután az előkészítet anyagokat óvatosan összekeverjük és hozzáadjuk a kockára vágott juhtúrót is. Ecettel, olajjal és kechuppal saláta öntetet készítünk, amelyet sóval, borssal ízesítünk. Ráöntjük a salátaalapra és hűtőben egy óráig érleljük. Előhűtött üvegtálban tálaljuk.

    Egy finom athéni saláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3531 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei