Az első ehető szakácskönyv!

Elkészült az első ehető szakácskönyv! Korefe Design

Publikálva: 2012/04/18 · Szerző: Topor Erika

Díszdobozba csomagolt tésztalapokkal indul a gasztrokirándulás az ehető szakácskönyv rejtelmeibe. A tésztalapokon dombornyomással kiolvasható a recept, majd ha áttanulmányoztuk, akkor el is készíthetjük!

A Korefe német dizájn- és innovációs ügynökség a Gerstenberg kiadó megbízásából készítette el az első ehető szakácskönyvet. Állítólag a készítői hetekig kísérleteztek a tészta vastagságával és lágyságával. 

Az igazi és egyetlen szakácskönyv címmel ellátott, egyetlen példányban készült mű hatalmas sikernek örvend, ezért sorozatot szeretnének belőle készíteni.

A 100 százalékos tésztalapok fellapozhatók, akár egy könyv.

Ez a könyv a klasszikus lasagne receptjét tartalmazza.

Az egyes oldalakon különböző tipográfiával olvashatók a jótanácsok.

A 100 százalékban tésztából készült kötet lapjai közé paradicsomot, sajtot, darált húst és egyéb hozzávalókat lehet halmozni, majd betolni a sütőbe és 150 fokon kisütni.

Előmelegített sütőben, lehetőleg légkeverésesben 150 fokon hamar kisütjük.

Íme a végeredmény! Aranyságrára sült lasagne!

 

Jó étvágyat hozzá :)

 

Képek: Korefe.de

Hozzászólás:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei