Babsaláta avokádóval

FőoldalZöldségesételFőfogásBabsaláta avokádóval

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Babsaláta avokádóval hozzávalói:

  • Babsaláta avokádóval
  • Babsaláta avokádóval elkészítése:

    A megtisztított és megmosott zöldbabot erősen megsózott vízben körülbelül 10 percig főzzük. Azután leszűrjük, hideg vízzel lehűtjük és lecsepegtetjük. A paradicsomot leforrázzuk, lehűtjük, és lehúzzuk a héját. A fokhagymát és a hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, majd elkeverjük az ecettel. Sóval, borssal és cukorral ízesítjük, majd belekeverjük az olajat. A paradicsomot és a zöldbabot elkeverjük az öntettel, és letakarva 24 órán át érleljük. A zöldhagymát megtisztítjuk, és karikára vágjuk Az avokádót meghámozzuk, félbevágjuk, kiszedjük a magját, és kockára vágjuk a gyümölcs húsát. Az avokádót a salátába forgatjuk. Leöblítjük, és szárazra rázzuk a bazsalikomot. Lecsipkedett levelét röviddel tálalás előtt a salátához adjuk. Friss, ropogós kenyérrel nagyon finom.

    Egy finom babsaláta avokádóval ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2271 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei