Baconos csirkemáj

FőoldalElőételBaconos csirkemáj

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Baconos csirkemáj hozzávalói:

Baconos csirkemáj elkészítése:

A csirkemáj-darabokat megszórjuk majorannával, borssal, majd baconba tekerjük. A sütőt előmelegítjük 180°C-ra. A tepsiben egymás mellé helyezett csomagokat 5-6 percig elősütjük, majd - a hőmérsékletet csökkentve - készre sütjük. Ha kell, a végén megsózzuk.

Egy finom baconos csirkemáj ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

További szakácskönyvek:

Szerző: Guitarmaker

Teljes név: Benkő Gábor

0 Szakácskönyv megtekintése

Publikálva: | Megtekintve: 2284 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei