Bácskai csirkemell leves

FőoldalLevesBácskai csirkemell leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bácskai csirkemell leves hozzávalói:

Bácskai csirkemell leves elkészítése:

Zsírban megpirítjuk a megtisztított, finomra vágott vöröshagymát, meghintjük piros paprikával, felöntjük csontlével és belerakjuk a megtisztított csirkemelleket. Sóval ízesítjük és puhára főzzük. Ezután a levesből kiemeljük a csirkemelleket, kicsontozzuk és metéltre vágjuk. Vajból, lisztből világos rántást készítünk, besűrítjük a levest és jól kiforraljuk. A tűzről levéve leszűrjük, legírozzuk és montírozzuk. Csészébe rakjuk a metéltre vágott csirkemellet, ráöntjük a levest és karikára vágott zöldpaprikával díszítjük.

Egy finom bácskai csirkemell leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2798 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei