Bajor májgombócleves pereccel

FőoldalLevesBajor májgombócleves pereccel

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bajor májgombócleves pereccel hozzávalói:

Bajor májgombócleves pereccel elkészítése:

A zöldeket felaprítjuk, a hagymát, a szalonnát és a zsemlét kockára vágjuk. A hagymát kevés olajban üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a szalonnát és tovább pároljuk (nem pirítjuk). Az egészet a zöldekkel és a citromhéjjal a darált májhoz keverjük. Beletesszük a zsemlekockát, sóval borssal, és szerecsendióval ízesítjük 10 perc pihentetés után gombócokat formálunk és forró alaplében abáljuk, mig a felszínre nem jönnek. A blansírozott zöldségekkel, húslevesben, snidlinggel megszórva bajor pereccel tálaljuk.

Egy finom bajor májgombócleves pereccel ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

További szakácskönyvek:

Szerző: Guitarmaker

Teljes név: Benkő Gábor

0 Szakácskönyv megtekintése

Publikálva: | Megtekintve: 2197 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei