Bakonyi fojtott hús

FőoldalFőfogásHúsos ételBakonyi fojtott hús

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bakonyi fojtott hús hozzávalói:

Bakonyi fojtott hús elkészítése:

Tarja szeleteket kikloffoljuk, sózzuk, borsozzuk, rátesszük a karikára vágott vörös hagymát, összenyomott fokhagymát girizdenként, erre jön a karikára vágott nyers krumpli és igy tovább még el nem fogy! Tetejére krumpli kerüljön. Ezt egy mély jénaiba szoktam késziteni. Ha kész lefedjük, és 1 órán keresztül sütőben sütjük, de ne vegyük le a tetejét csak a végén, hogy kicsit piruljon a krumpli. 160 fokon süssük.

Bakonyi fojtott hús tippek:

Jó füszeresen is lehet készíteni aki bírja a fűszereket. Sok borssal és vöröshagymával.

Egy finom bakonyi fojtott hús ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

További szakácskönyvek:

Szerző: katica

Teljes név: Varga Jánosné

0 Szakácskönyv megtekintése

Publikálva: | Megtekintve: 3359 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:




Dzsekk (2012/08/03):
Egy képre én is kíváncsi lennék, hogy milyen is ez a "fojtott" hús. :D
Mumus (2012/08/02):
Jó kis receptnek tűnik! Kár hogy kép nincs hozzá... Pedig biztos jól is néz ki!

Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei