Bakonyi mártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásBakonyi mártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bakonyi mártás hozzávalói:

  • Bakonyi mártás
  • Bakonyi mártás elkészítése:

    A felkockázott szalonna zsírját süssük ki, és az apróra vágott vöröshagyma mellett azon pároljuk meg a megtisztított és felszeletelt gombát. Ha a leve elfőtt, szórjuk meg pirospaprikával és öntsük fel a csontlével. Sűrítsük be a lisztből és a tejfölből készített habarással, sózzuk, ha kell, és végül jól forraljuk össze.

    Egy finom bakonyi mártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 7487 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei