Banános Cseresznyelekvár

FőoldalDesszertÉdesBaba ételekBanános Cseresznyelekvár

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 2 személyre

Banános Cseresznyelekvár hozzávalói:

  • Banános Cseresznyelekvár
  • Banános Cseresznyelekvár elkészítése:

    A megmosott, kimagozott cseresznyét összeturmixoljuk a banánokkal.
    Egy nagy lábasba öntjük a gyümölcspépet, hozzáadjuk a cukrokat és a vanília kikapart magjait, majd feltesszük főni.
    Forrástól számított 15 percig még folyamatosan kevergetve rotyogtatjuk. Ez idő alatt szépen be fog sűrűsödni.
    Ha kész, előkészített (fertőtlenített) üvegekbe töltjük, majd dunsztba tesszük.

    Egy finom banános cseresznyelekvár ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2587 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei