Bárányleves

FőoldalLevesBárányleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bárányleves hozzávalói:

  • Bárányleves
  • Bárányleves elkészítése:

    A húst lefejtjük a csontról, majd kockákra, a hagymát a zöldjével együtt apróra vágjuk. A vajban megpároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a csontokat, és megpirítjuk. Ráöntjük a felforralt húslevest, a citromlé felét, a zúzott fokhagymát, és sóval, borssal ízesítjük. Fedő alatt 10 percig kislángon főzzük, majd beletesszük a húskockákat, és még 15 percig főzzük. Ha szükséges, újrafűszerezzük, végül hozzáadjuk a maradék citromlevet, a mentaleveleket, a kaprot és a koriandert. Melegen, tálkákban tálaljuk.

    Egy finom bárányleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2729 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei