Barbecue csirkecomb lyoni hagymával és burgonyahabbal

FőoldalFőfogásHúsos ételBarbecue csirkecomb lyoni hagymával és burgonyahabbal

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Barbecue csirkecomb lyoni hagymával és burgonyahabbal hozzávalói:

  • 8 db csirke alsócomb
  • 4 adag barbecue mártás
  • 4 adag lyoni hagyma
  • 4 adag burgonyapüré
  • bors
  • őrölt szerecsendió
  • Barbecue csirkecomb lyoni hagymával és burgonyahabbal
  • Barbecue csirkecomb lyoni hagymával és burgonyahabbal elkészítése:

    A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk, bekenjük a barbecue szósszal, és egy órát pihentetjük. (Ha van rá lehetőség, a bepácolt húst vákuum alatt tartjuk, így az ízanyagokat jobban felveszi.) Középmeleg sütőben, időnként a szósszal megkenve, megsütjük. Lyoni hagymával és szerecsendióval ízesített burgonyahabbal tálaljuk.

    Egy finom barbecue csirkecomb lyoni hagymával és burgonyahabbal ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 2694 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei