Bayerische Schwammerlsuppe (bajor gombaleves)

FőoldalLevesBayerische Schwammerlsuppe (bajor gombaleves)

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bayerische Schwammerlsuppe (bajor gombaleves) hozzávalói:

Bayerische Schwammerlsuppe (bajor gombaleves) elkészítése:

A tisztított feldarabolt gombát a kockára vágott hagymát a zúzott fokhagymát az olajon megpirítjuk, liszttel bestauboljuk, és tovább pirítjuk. Húslevessel felöntjük, sózzuk, borsozzuk, majd kb 20 percig lassú tűzön továbbfőzzük. Belekeverjük a tejfölt, szükség szerint utánízesítjük, petrezselyemmel megszórva (fine dining=petrezselyemolaj :D) tálaljuk.

Egy finom bayerische schwammerlsuppe (bajor gombaleves) ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

További szakácskönyvek:

Szerző: Guitarmaker

Teljes név: Benkő Gábor

0 Szakácskönyv megtekintése

Publikálva: | Megtekintve: 2171 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei