Bazsalikomos mandulaleves

FőoldalLevesBazsalikomos mandulaleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bazsalikomos mandulaleves hozzávalói:

  • Bazsalikomos mandulaleves
  • Bazsalikomos mandulaleves elkészítése:

    A mandulát néhány pillanatra forró vízbe tesszük, mert így héját könnyen eltávolíthatjuk. A megtisztított szemeket deszkán durvára vágjuk. Kevés olajat - lehetőleg olíva olajat - hevítünk, benne a finomra vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a mandulát és a zúzott fokhagymát. Amikor a mandula jól átforrósodott, felengedjük 1 liter szárnyashúslével, őrölt fehér borssal, bazsalikommal ízesítjük és megsózzuk. 10-15 percnyi lassú forrás után beletesszük a rövidre tördelt, kifőzött spagettit. Tálaláskor tetejét megsózzuk reszelt parmezán sajttal.

    Egy finom bazsalikomos mandulaleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2520 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei