Brassói aprópecsenye

FőoldalFőfogásHúsos ételBrassói aprópecsenye

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Brassói aprópecsenye hozzávalói:

  • Brassói aprópecsenye
  • Brassói aprópecsenye elkészítése:

    Az apróra vágott húst forró olajban elősütjük, majd melegre tesszük. Megpirítjuk a hagymát, a fokhagymát. Visszatesszük a husit, sóval borssal majoránnával ízesítve puhára pároljuk. Debrecenben zöldborsót is adnak hozzá. A sült kockaburgonyával összeforgatva tálaljuk.

    Brassói aprópecsenye tippek:

    A zöldborsót elhagyva is nagyon finom!

    Egy finom brassói aprópecsenye ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 2476 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei