Bundázott banán

FőoldalTésztaételFőfogásBundázott banán

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bundázott banán hozzávalói:

  • Bundázott banán
  • Bundázott banán elkészítése:

    A megtisztított banánokat 2-3 darabra vágjuk. A lisztet, a keményítőt, a tojásokat vízzel elkeverjük úgy, hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk. A banándarabokat lisztbe, majd a tésztába mártjuk, és bő, forró olajban aranybarnára megsütjük.

    A cukrot szezámolajjal felhevítjük, amikor karamellizálódni kezd, hozzáadjuk a szezámmagot, majd gyors mozdulattal beleforgatjuk a banándarabokat.

    Enyhén olajozott tálon, forrón tálaljuk.

    Egy finom bundázott banán ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3488 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:




    Dzsekk (2012/02/27):
    Érdekes recept

    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei