Burgonyafőzelék feltéttel

FőoldalFőzelékFőfogásBurgonyafőzelék feltéttel

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Burgonyafőzelék feltéttel hozzávalói:

  • Burgonyafőzelék feltéttel
  • Burgonyafőzelék feltéttel elkészítése:

    A megtisztított burgonyát 4 mm vastag karikákra vágjuk, és annyi vízben tesszük fel főni, hogy ellepje. Ételízesítővel meghintjük, és puhára főzzük. Rászórjuk a morzsolt majoránnát. Világosbarna rántást készítünk, melybe beletesszük a finomra vágott vöröshagymát. Hideg vízzel, a tejföllel simára keverjük. Ezután a rántást a megfőtt burgonyára öntjük. Ecettel, őrölt fehér borssal ízesítjük. Végül jól átforraljuk. Pörköltalap fűszerkeverékkel készített feltéttel tálaljuk.

    Egy finom burgonyafőzelék feltéttel ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3722 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei