Burgonyakrokett

FőoldalKöretFőfogásBurgonyakrokett

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Burgonyakrokett hozzávalói:

  • Burgonyakrokett
  • Burgonyakrokett elkészítése:

    A héjában főtt krumplit meghámozunk, alaposan összetörjük (legjobb szitán), és összekeverjük a rétesliszttel, a tojás sárgájával, sóval, szerecsendióval, és liszttel meghintett gyúródeszkán pogácsákat szaggatunk vagy hengereket formázunk belőle. Tojásba és zsemlemorzsába mártva panírozzuk, majd forró zsírban kisütjük. Vigyázzunk, nem szabad lassan sütni, mert sok zsiradékot képes felszívni! Sültekhez finom köret.

    Egy finom burgonyakrokett ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 4053 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei