Canneloni

FőoldalKöretFőfogásCanneloni

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Canneloni hozzávalói:

  • Canneloni
  • Canneloni elkészítése:

    A hagymát megtisztítjuk és felaprítjuk. A spenótot kiválogatjuk, megmossuk, lecsepegtetjük. A hagymát 1 evőkanálnyi forró vajon megpároljuk. Hozzáadjuk a majoránnát és a spenótot. Addig pároljuk, amíg összeesik a spenót, majd sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük. A sárgarépát megtisztítjuk, és durvára reszeljük. Sós vízben 1 percig blansírozzuk, majd leszűrjük. Elkeverjük a ricottával és 2 evőkanál parmezánnal. A nyomózsákba rakott masszával megtöltjük a cannellonit. A sütőt 200 fokra felmelegítjük. Felforrósítunk 2 evőkanál vajat, és megpirítjuk benne a lisztet. Felöntjük a tejjel és a levessel, majd 5 percig főzzük. A mártásba belekeverjük a maradék parmezánt és fűszerezzük. Kizsírozott felfújtforma aljára öntünk egy kevés mártást, majd elosztjuk rajta a cannellonit és a spenótot. Befedjük a maradék mártással, és 40 percig sütjük.

    Egy finom canneloni ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2406 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei