Citromos vaj

FőoldalElőételCitromos vaj

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Citromos vaj hozzávalói:

  • Citromos vaj
  • Citromos vaj elkészítése:

    A vajat, a szendvicsvajat vagy a ráma margarint felmelegítjük szobahőmérsékletüre, keverőtálba tesszük. Folyamatos keverés közben hozzáadjuk a szűrt citromlevet és kevés reszelt citromhéjjat. Fólíába töltjük, henger alakúra formázzuk, kihűtjük. Hideg halételekhez, hideg zöldségfélékhez adjuk.

    Egy finom citromos vaj ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: alkalommal | Népszerűség: 1.5

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei