Cseresznyemártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásCseresznyemártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Cseresznyemártás hozzávalói:

Cseresznyemártás elkészítése:

A cseresznyét jól megmossuk és kimagozzuk. A kimagozott cseresznyét 3 dl vízben cukorral, sóval, vörösborral, szegfűszeggel, kevés citromhéjjal (reszelt) 10 percig főzzük. Közben a vajból és a lisztből világos rántást készítünk, a mártást berántjuk, hozzáadjuk a tejfölt, simára keverjük, és még egyszer felforraljuk.

Egy finom cseresznyemártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1165 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei