Cseresznyés lepény

FőoldalDesszertÉdesCseresznyés lepény

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 2 személyre

Cseresznyés lepény hozzávalói:

Cseresznyés lepény elkészítése:

A margarint a cukorral fehéredésig keverjük, hozzáadjuk a tojásokat, és addig keverjük tovább, míg jó habos masszát kapunk. Belekeverjük a tejfölt, és a sütőporos, szódabikarbónás, szitált lisztet.
Egy közepes tepsibe simítjuk a tésztát, beterítjük cseresznyével, és alaposan megszórjuk fahéjas cukorral.
Előmelegített sütőben, közepes, 180 °C – os hőmérsékleten kb. 50 perc alatt kisütjük.
Hagyjuk kihűlni, és utána szeleteljük.

Cseresznyés lepény tippek:

Másfajta gyümölcsökkel is el lehet készíteni, meggyel, stb.!

Egy finom cseresznyés lepény ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

További szakácskönyvek:

Szerző: Dzsekk

Teljes név: Virág János

0 Szakácskönyv megtekintése

Publikálva: | Megtekintve: 2060 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:




Casper (2012/08/03):
Töltesz fel hozzá képet??

Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei