Csipkebogyó tea

FőoldalItalBaba ételekCsipkebogyó tea

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 1 személyre

Csipkebogyó tea hozzávalói:

  • Csipkebogyó tea
  • Csipkebogyó tea elkészítése:


        Este félbevágjuk a csipkebogyókat, betesszük egy fazékba, felöntjük egy liter vízzel, és felmelegítjük 40-50 fokra. Fontos, hogy csak ennyire, mert így nem megy ki belőle a C-vitamin. (Én mellette állok, különben mindig felforr.)
        Utána letakarjuk, és reggelig állni hagyjuk.
        Reggel tálalás előtt újra felmelegítjük kb. 40 fokra, hogy ne menjen ki belőle a C-vitamin. Leszűrjük, és már iható is. Erőteljes finom íze lesz, és még a C-vitamin is benne marad.

     

    Egy finom csipkebogyó tea ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2993 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei