Csípős sajtmártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásCsípős sajtmártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Csípős sajtmártás hozzávalói:

  • Csípős sajtmártás
  • Csípős sajtmártás elkészítése:

    Világos vajas rántást készítünk, tejjel felöntjük és forraljuk. Reszelt sajtot adunk hozzá, és sóval ízesítjük. Chiliporral, és csípös Piros Arannyal adjuk meg az erős ízét. Végül tejszínnel elkevert tojássárgájával dúsítjuk. Ezután forralni már nem szabad, mert a tojás kicsapódik.

    Csípős sajtmártás tippek:

    Egy finom csípős sajtmártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3622 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei