Csirke carbonara

FőoldalHúsos ételFőfogásCsirke carbonara

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 2 személyre

Csirke carbonara hozzávalói:

  • Csirke carbonara
  • Csirke carbonara elkészítése:

    A csirke mellrészét vékony sonkacsíkokkal megtűzdeljüksózzuk az olajjal és kevés vízzel leöntve sütőben megsütjük. A gombafejeket vajban megpirítjuk. A megsült csirkét feldaraboljuk, tűzálló tálba tesszük,körérakjuk a gombát és leöntjük a sütésből visszamaradt vajjal. Sütőben fedő alatt 10 percig sütjük. Vajas spagettivel tálaljuk.

    Egy finom csirke carbonara ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3041 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei