Csirkeaprólék leves túrógaluskával

FőoldalLevesCsirkeaprólék leves túrógaluskával

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Csirkeaprólék leves túrógaluskával hozzávalói:

  • Csirkeaprólék leves túrógaluskával
  • Csirkeaprólék leves túrógaluskával elkészítése:

    A megtisztított csirkeaprólékot hideg, sós vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott zöldséget, a zellert és az egész fej hagymát. Borssal fűszerezzük és lassú, gyöngyöző forrással főzzük. Közben áttörjük a túrót, hozzáadjuk a vajat, a tojás sárgákat és a búzadarát. Meghintjük vágott petrezselyemmel, megsózzuk, és habosra keverjük. Végül hozzáadjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. Amikor az aprólék és a zöldség megpuhult, kiskanál segítségével túrógaluskákat szaggatunk a levesbe, és kislángon még kb. 5 percig főzzük.

    Egy finom csirkeaprólék leves túrógaluskával ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: alkalommal | Népszerűség: 1.5

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei