Csirkemáglya

FőoldalFőfogásHúsos ételCsirkemáglya

Nehézség: bonyolult · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Csirkemáglya hozzávalói:

  • Csirkemáglya
  • Csirkemáglya elkészítése:

    A csirkecsíkokat 2 órán keresztül 6%-os sóoldatban áztatjuk, kivesszük, letöröljük és a palacsintatésztával panírozzuk. a csirkecsíkok felét ezután szezámos morzsába forgatjuk, majd az egészet kisütjük. A kétféle mártással, és párolt rizzsel tálaljuk.

    Csirkemáglya tippek:

    A mártások megtalálhatók a hagymás csirkecsíkok, illetve a szezámos csirkecsíkok receptjeinél.

    Egy finom csirkemáglya ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 1854 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei