Csirkemájas saláta

FőoldalZöldségesételFőfogásElőételCsirkemájas saláta

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Csirkemájas saláta hozzávalói:

  • Csirkemájas saláta
  • Csirkemájas saláta elkészítése:

    A leveleire szedett salátát megmossuk, és szárazra rázzuk. Az öntethez egy csészében kis habverővel, összekeverjük a mustárt, az olajat és az ecetet, sózzuk, borsozzuk, és hozzákeverünk 1 ek. snidlinget. Salátástálra tesszük a leveleket, és meghintjük a maradék snidlinggel. Serpenyőben átsütjük a csíkokra vágott szalonnát, hozzáadjuk a feldarabolt májat, és nagylángon, állandóan kevergetve 4-5 percig együtt pirítjuk. Amikor jól átsült, a szalonnával együtt a salátába keverjük. A tojásokat cikkekre vágjuk, és a salátára tesszük. Azonnal tálaljuk, az öntetet pedig mártásos edénykékben adjuk mellé.

    Egy finom csirkemájas saláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2285 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei