Csőben sült burgonya

FőoldalFőfogásKöretCsőben sült burgonya

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Csőben sült burgonya hozzávalói:

  • Csőben sült burgonya
  • Csőben sült burgonya elkészítése:

    A megtisztított fokhagymát zúzd össze, s keverd bele a tejszínbe. A meghámozott nyers burgonyát vágd vékony szeletekre, sózd, borsozd, s egy tűzálló tálba - tetőcserépszerűen - rakd le. Önts rá annyi tejszínt, hogy az ellepje, majd sütőben, 150 °C-on másfél óra alatt süsd pirosra. (A burgonyát legfeljebb kétujjnyi vastagon szabad lerakni, különben a sütési idő megnő.)

    Egy finom csőben sült burgonya ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 2242 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei