Cukkinis lepény

FőoldalZöldségesételFőfogásCukkinis lepény

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Cukkinis lepény hozzávalói:

  • Cukkinis lepény
  • Cukkinis lepény elkészítése:

    Az öntethez leöblítjük, szárazra rázzuk és Felaprítjuk a zöldfűszereket. Elkeverjük a tejszínnel, és sóval, borssal, citromhéjjal és lével ízesítjük. A hagymát megtisztítjuk és felaprítjuk. A krumplit meghámozzuk. a cukkínit megtisztítjuk. A krumplit és a sajtot lereszeljük, és összekeverjük a liszttel, a tojással és a hagymával A masszát sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük. A felhevített margarinon adagonként 16 lepénykét sütünk a masszából. A zöldfűszeres öntettel és a lazaccal együtt tesszük asztalra.

    Egy finom cukkinis lepény ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 5693 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei